Våra garageportar

Garageportar av högsta kvalitet

Vi erbjuder dig som kund ett bra utbud av garageportar i Stockholm - både då det handlar om modeller och design. Vi ville verkligen att våra kunder ska kunna ha en stor valfrihet och kunna välja relativt fritt; något som definitivt inte tillhör vanligheterna då det kommer till garageportar. Hör av dig redan idag så återkommer vi med en offert eller med mer utförlig information om det är det du söker efter!

 

För oss kommer alltid kunderna i första rummet och även om vi vet att just våra produkter håller högsta kvalitet så är det viktigt att du som kund också är med och bestämmer om hur du vill att det ska se ut i slutändan. Det är trots allt på ditt garage, din parkering eller på ditt fritidshus i Stockholm som dessa garageportar så småningom ska monteras, eller hur?

Vi ska alltid vara det kundmedvetna och flexibla företaget då det kommer till garageportar i Stockholm. Kolla noggrant igenom vårt sortiment och kontakta oss efteråt så kommer vi och ser till att just du får det exakt som du vill ha det.

Här berättar vi mer om de garageportar vi erbjuder:

Takskjutportar Prime

Här talar vi om nästa generations garageportar. Denna port är en kombination av toppmodern teknik, kvalitet, säkerhet och design. En automatisk port som är fullutrustad och får dig att känna att du gjort bästa möjliga val när du sträcker dig efter fjärrkontrollen.

Takskjutportar UniTherm

Denna garageport uppfyller stränga krav – både när det handlar om vindbeständighet, vattentäthet och luftgenomsläpplighet. Detta gör att denna säkra och smidiga port kommer att hålla länge och se bra ut i många år framöver.

Takskjutportar UniPro

Detta är en komfortabel lösning för ditt garage. Denna varma port är speciellt avsedd för uppvärmda garage. Dessa portar är väl tätade och tillgängliga i både manuellt och automatiskt utförande

Rullportar

Dessa är samtliga utrustade med en drivenhet. Portens rullridå rullas upp på en osynlig axel i en låda. Denna smidiga lösning gör att utrymme sparas på taket.

Slagportar

Våra slagportar är en modern variant av gammaldags lösning. En mycket smidig och lättstängd port, med lågt pris och mycket hög kvalitet.

Vipportar

En av de mest populära typerna av garageportar på den svenska marknaden. En enkel konstruktion och beprövade mekaniska lösningar garanterat en felfri funktion.

Hoppas att du hittade det du sökte gällande dina garageportar i Stockholm. Hör gärna av dig så förklarar vi närmare om hur våra modeller ser ut och fungerar - vi hjälper dig mer än gärna!

Modellerna finns i både olika utföranden gällande färg och panel. Kom in till vårt kontor och se efter vilken sort som passar dig och ditt hus allra bäst. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina garageportar i Stockholm.

Fullgott skydd för ditt garage