Garageportar Stockholm

Portar för små och stora garage | 08-770 13 00

Våra garageportar

GARAGEPORTAR AV HÖGSTA KVALITET

Vi erbjuder dig som kund ett bra utbud av garageportar i Stockholm - både då det handlar om modeller och design. Vi ville verkligen att våra kunder ska kunna ha en stor valfrihet och kunna välja relativt fritt; något som definitivt inte tillhör vanligheterna då det kommer till garageportar. Hör av dig redan idag så återkommer vi med en offert eller med mer utförlig information om det är det du söker efter!


För oss kommer alltid kunderna i första rummet och även om vi vet att just våra produkter håller högsta kvalitet så är det viktigt att du som kund också är med och bestämmer om hur du vill att det ska se ut i slutändan. Det är trots allt på ditt garage, din parkering eller på ditt fritidshus i Stockholm som dessa garageportar så småningom ska monteras, eller hur?

Vi ska alltid vara det kundmedvetna och flexibla företaget då det kommer till garageportar i Stockholm. Kolla noggrant igenom vårt sortiment och kontakta oss efteråt så kommer vi och ser till att just du får det exakt som du vill ha det.

Två modeller av garageportar för din bekvämlighet

Hos oss hittar du två stycken varianter av garageportar som både har klara fördelar som du som kund kommer att gilla och dra stor nytta av i framtiden. De båda skiljer sig år lite främst i balanssystemet.

Om vi börjar med vår första modell - den klassiska garageporten - så beskriver vi lite om hur den fungerar och vad som gäller då det kommer till måtten och balansen.

Klassisk Garageport

Maximal storlek på denna variant av garageportar är 6 000 x 3 085 mm och den når sin balansering genom vridfjädrar som är placerade ovanför dörrbladet; något som har många fördelar.

Kortfattat så kan vi beskriva det som att när du ansluter två delar av en axel så tillåter det justerbart anslutna fästet att du kan vrida dessa mot varandra - vilket i sin tur leder till en jämlik kabel- och repspänning.

Vidare så är varje torsionfjäder försedd med en särskild anordning som stannar dörrbladet och hindrar det från att falla - dessa medföljer utan kostnad.

Speciellt utformade gångjärn av rostfritt stål ger porten paneler en mycket tillförlitlig anslutning - dessa är dessutom oerhört hållbara och med en antikorrisionsfunktion.

Klassiska garageportar till ditt garage i Stockholm har dessutom en konstruktion som innehåller justerbara rullfästen - något som gör att du kan höja- och sänka nivån på sandwichpanelen för bättre ljud- och värmeisolering. Dessa rullfästen är gjorda i rostskyddat material och håller därmed garanterat under hela garageportens livslängd.

Garageportarna är vidare också utrustade med polymera gummitätningar längs hela omkretsen som tillsammans med de spårprofiler som finns motverkar luftdrag - något som av naturliga skäl man vill undvika i sitt garage, sin parkering eller i sitt fritidshus.

Klassiska garageportar kan monteras enligt tre stycken olika alternativ; hög, standard och låg och passar därigenom att montera i nästan varje öppning. För att montera klassiska garageportar så bör dock den fria höjden vara minst 100mm för manuell styrning och 125 mm för elstyrning.

Klassiska garageportar är - helt enkelt - ett gott val för dig i Stockholm.

Standard-garageportar

Våra garageportar i modellen Standard kommer också med många fördelar och här får helt enkelt eget tycke och smak avgöra ditt val.

Vi börjar med konstruktionen av standardmodellen:

Här är balanseringen annorlunda jämfört med den klassiska modellen av garageportar och detta då denna - istället för drivfjädrar - är utrustade med dragfjädrar. Att balanseringen sker med dragfjädrar är något som möjliggör portens rörelse samtidigt som det förhindrar spontan sänkning.

En klar fördel här är att monteringstiden kortas betänkligt och tar ca 2,5-3 timmar från start av monteringen till dess att du som kund godkänt jobbet.

Standard garageportar kan monteras i nästan alla öppningar och det krävs en fri höjd på 100 mm - något som är oerhört praktiskt då vi ska ersätta dina gamla gångjärnsdörrar med denna modell.

Denna modell blir extra säker då vi använder ett patenterat system kallat fjäder-i-fjäder.

Rullfästen gör att dörrbladen kan monteras både bekvämt och tillförlitligt.

Spänningen av fjädrar kan ökas- eller minskas vid montering eller annat jobb - något som leder till en lägre kostnad för dig som kund om något måste repareras.

En dold montering av slutprofiler gör denna modell av garageportar i Stockholm mer attraktiv - samtidigt som tätning kring hela omkretsen även finns här för att minimera luftdraget och ge dig ett bättre klimat.

Kontakta oss redan idag

Hoppas att du hittade det du sökte gällande dina garageportar i Stockholm. Hör gärna av dig så förklarar vi närmare om hur våra modeller ser ut och fungerar - vi hjälper dig mer än gärna!

Modellerna finns i både olika utföranden gällande färg och panel. Kom in till vårt kontor och se efter vilken sort som passar dig och ditt hus allra bäst. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina garageportar i Stockholm.

Fullgott skydd för ditt garage!