Våra garageportar

Garageportar av högsta kvalitet

Vi erbjuder dig som kund ett bra utbud av garageportar i Stockholm - både då det handlar om modeller och design. Vi ville verkligen att våra kunder ska kunna ha en stor valfrihet och kunna välja relativt fritt; något som definitivt inte tillhör vanligheterna då det kommer till garageportar. Hör av dig redan idag så återkommer vi med en offert eller med mer utförlig information om det är det du söker efter!

För oss kommer alltid kunderna i första rummet och även om vi vet att just våra produkter håller högsta kvalitet så är det viktigt att du som kund också är med och bestämmer om hur du vill att det ska se ut i slutändan. Det är trots allt på ditt garage, din parkering eller på ditt fritidshus i Stockholm som dessa garageportar så småningom ska monteras, eller hur?

Vi ska alltid vara det kundmedvetna och flexibla företaget då det kommer till garageportar i Stockholm. Kolla noggrant igenom vårt sortiment och kontakta oss efteråt så kommer vi och ser till att just du får det exakt som du vill ha det.

Här berättar vi mer om de garageportar vi erbjuder:

Takskjutportar

Detta är den vanligaste porten för garage. Porten rullar upp i taket och spar utrymme. Den passar för de flesta olika utrymmen och finns i både manuell och automatiskt utförande.

Rullportar

Den här typen av port är konstruerad av flera metallpaneler som rullas upp på en konstruktion som sitter ovanför garagedörren. De erbjuder ofta en god isolering och kan på så sätt minska dina värmekostnader.

Slagportar

Kanske är detta den snyggaste typen av port? En slagport består av två dörrar där den ena går att låsa fast i golvet. Slagportar går oftast att få så de matchar övriga dörrar på huset.

Motorgrindar

Väldigt praktiskt att ha där motorfordon skall köra fram och tillbaka. Motorgrindar går att manövrera med fjärrkontroll vilket är mycket behändigt.

Säkerhetsjalusier

Det är vanligt att se säkerhetsjalusier i till exempel köpcentrum men de finns även för utomhusbruk. Säkerhetsjalusier som används för industri behöver vara betydligt tåligare då de utsätts för större påfrestningar.

Vikportar

Den här typen av port är uppbyggd av flera sektioner som går att vika på längden. De är tåliga och har inte så många rörliga delar som kan gå sönder.

Snabbrullportar

Snabbrullport är precis som de låter, snabba att öppna och stänga. Dessa finns i olika material som plast och metall. Snabbrullportar är vanliga inomhus men finns även för utomhusbruk.

Hoppas att du hittade det du sökte gällande dina garageportar. Hör gärna av dig så förklarar vi närmare om hur våra modeller ser ut och fungerar - vi hjälper dig mer än gärna!

Modellerna finns i både olika utföranden gällande färg och panel. Kom in till vårt kontor och se efter vilken sort som passar dig och ditt hus allra bäst. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina garageportar i Stockholm.

Fullgott skydd för ditt garage